28 Kasım 2010 Pazar

Küçük Sırlar 19. Bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle yeni gunu ve yeni kanalıyla sizlerle birlikte artık küçük sırlar dizisini star tv de pazartesi akşamları izleye bileceksiniz. Dizinin buyuk bir izleyici kitlesi bu duruma çok şaşkın bir yorum getiriyor. Kimilerine gore bu durum küçük sırların reytinglerini düşürecek kimilerine göre yükseltecek ama bize kalırsa bu durum bir şey deyiştirmiyecek küçük sırların fanatiği olan birisi küçük sırlar dizisini bırakması imkansız gibi duruyor. Dizinin bu bolumunde yine derse girdikleri gorunmuyor.

21 Kasım 2010 Pazar

Küçük Sırlar 18. Bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle star ekranlarına geçmeden önceki son bölümü küçük sırlar son bölüm izle 18.bölüm dün çıktı.Kanald ekranlarındaki bu son bölüm yine çok izlendi ve çok beğenildi.Aşağıdan bu bölümün tamamını rahatlıkla ve keyifle seyredebilirsiniz.Buyrun

13 Kasım 2010 Cumartesi

Küçük Sırlar 17. Bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle 17. bölüm küçük sırlar izle küçük sırlar son bölüm izle 17.bölümünü buradan izleyebilirsiniz.Küçük sırlar son bölüm izle haftaya da 18.bölümü yayınlanacaktır.Dizide Su yavaş yavaş Çetine doğru kaymaktadır.Yeni bölümde çok güzel şeyler oldu.Hemen izleyebilirsiniz.