30 Ekim 2010 Cumartesi

Küçük Sırlar 16. Bölüm izle

Küçük Sırlar son bölüm izle Türkiyenin en çok izlenen Küçük Sırlar son bölüm izle dizileri arasında gösterilen küçük sırlar son bölüm izle dizisi bu haftaki bölümüyle suana kadar topladıgı tum reytinglerden daha fazla toplayacak gibi görünüyor.Bunun nedeni ise dizideki ayşegülün Suya hain planlar kurması olacak gibi görünüyor dizinin oyuncuları ile yapılan röpörtajda dizide oynamaktan çok mutlu oldukları söylüyorlar Su yani Sinem KOBAL dizideki en iyi performansını bu bölümde sergiliyor diziyi izlemenizi tavsiye ediyoruz.

23 Ekim 2010 Cumartesi

Küçük Sırlar 15. Bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle küçük sırların yeni bölümü küçük sırlar izle çıktı izlemeden geçmeyin küçük sırlar son bölüm izle bu bölümde su ve ayşegülün performansları çok dikkat çekici. Bir çok kişi böyle bir lisede olsam 10 yıl okurum diyor.Tabi bu işin espiri tarafı. Su artık İstanbula ayak uydurmak zorundadır yoksa kazandığı üniversiteyi okuyamaz.Geçen bölümde su yurttaki oda arkadaşıyla tanışmıştı.Bu bölümde ise bayağı bi kaynaşıcaklar gibime geliyor.

18 Ekim 2010 Pazartesi

Küçük sırlar 14.bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle 14.bölüm bu hafta geçen cumartesi Küçük sırlar son bölüm izle kanal d ekranlarında çıkan bölümdü ve reyting sıralamasında 1.oldu.Küçük sırlar son bölüm izle her yaştan insanların izlediği ancak özellikle gençlerin ilgisini çeken mükemmel bir dizi.14. bölüm buradan izleyebilirsiniz.
Küçük sırlar son bölüm izle


15 Ekim 2010 Cuma

Küçük sırlar 13. Bölüm izle

Küçük sırlar son bölüm izle full dizisinin 13. bölümü geçen hafta yayınlanan bölümdü.Bu bölüm çok izlendi ve çok beğenildi.Yarın bir bölüm daha oynayacak.Küçük sırlar 14. bölüm izle yebileceğiz.Küçük sırlar son bölüm izle mek için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz.

5 Ekim 2010 Salı

Küçük Sırlar 14. Bölüm izle

Küçük Sırlar 14. Bölüm izle küçük sırlar son bölüm izle 2 hafta sonra yayınlanacak küçük sırlar son bölüm izle dizisinin bu bölümü de buradan yayınlanacaktır.Yayın için cumartesi günününü bekleyiniz.